Език: BG
Валута: BGN

Количка

0 артикула

КАТАЛОГ

Общи условия за ползване

РЕГИСТРАЦИЯ

За да получите правото, да извършвате валидни заявки за закупуване на предлаганите в on-line магазина на БУРГАС КОНСУЛТ ООД стоки, не е необходимо да се регистрирате. Вие можете да пазарувате и като гост, но няма да можете да следите статусите на своите поръчки, да извеждате информация за поръчките си, както и да коригирате вашата контактна информация. 

При регистрацията трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име, фамилия, e-mail, телефони за връзка. Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка имате възможност да коригирате Вашият телефон за контакт, адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката.

ПОРЪЧКА

Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, включително в почивните дни и в дните на официалните празници.

По време на процеса на поръчка Потребителят има право да избере стоките и количеството им, начинът и сроковете за доставка според предложените на Сайта варианти. Потребителят има право по всяко време преди завършването на Поръчката да променя избраните от него стоки и услуги.

С отбелязване в полето "Съгласен съм с Общите условия" клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия и ги приема.При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начин на доставка и начин на плащане. Поръчката се смята за завършена след потвърждаване всички действия следвайки инструкциите в Сайта. След което ние ще се свържем с Вас за потвърждение на заявката, както и уточняване на детайли по доставката. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

При допуснати технически грешки в публикуването на сайта www.karcherburgas.com,  БУРГАС КОНСУЛТ ООД има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на Потребителя, освен да възстанови сумите платени и/или депозирани от потребителя, ако има такива.

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка, ако не е изпълнено условието за безплатна доставка.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

2. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод или плащане през системата на 

3. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.

4. Липса на телефон за контакт с потребителя. При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

1. Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката заплащате дължимата сума на куриера.

2. Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от БУРГАС КОНСУЛТ ООД банкова сметка. Цената на доставката е/не е включена в общата сума за плащане по банков път.

3. Плащане през системата на 

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА И ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Съгласно чл. 55, ал. 1 от ЗЗП, потребителят има право да се откаже от една или повече от поръчаните стоки в 14 дневен срок от получаване на поръчката в случай, че стоката е във вида, в който е доставена, а именно:

- Ако е опакована и опаковката ѝ не е отваряна (транспортната опаковката на самата пратка може да бъде отваряна);

- Придружена е от цялата съпътстваща документация - гаранционна карта, касов бон, разписка за пощенски паричен превод (съгласно чл. 3, ал. 1 от Наредба № Н-18 от 2006 г.), или фактура.

- По нея или по опаковката й няма следи от употреба и механични повреди.

За да върне стоката, клиентът трябва да изпълни следните условия:

- Да изпрати писмена заявка за желанието си във формата за Рекламации на сайта www.karcherburgas.com ;

- Да посочи своя банкова сметка, по която да бъде възстановена заплатената цена на стоката;

- Да съгласува със служител на БУРГАС КОНСУЛТ ООД адреса, на който да бъде върната.

Транспортните разходи при връщане на стоката от клиента към продавача са за сметка на клиента, като негово право е да избере с коя куриерска служба да изпрати пратката, в случай че е възпрепятстван да я донесе лично в офиса на магазина. До момента на обратното предаване на стоката от страна на Клиента на БУРГАС КОНСУЛТ ООД, рискът от случайното ѝ погиване или повреждане се носи изцяло от потребителя.

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за кореспонденция адрес.

ГАРАНЦИИ И СEРВИЗ

С всяка поръчка за стоки, подлежащи на гаранционно обслужване БУРГАС КОНСУЛТ ООД издава надлежна гаранционна карта с данните на стоката и гаранционните срокове. Гаранционното обслужване се извършва от посочените сервизни центрове, при наличие на пълна документация и окомплектовка на изделието. Гаранцията на всички уреди започва да тече от датата на приемане на машината от клиента и е валидна само срещу представена правилно и четливо попълнена (без задрасквания и поправки) гаранционна карта. През гаранционния период машината се ремонтира безплатно, ако повредата е причинена от материален или производствен дефект. Не се считат за гаранционни повреди на части вследствие на тяхното нормално износване.
Може да бъде отказано гаранционно обслужване в следните случаи:

- При неспазване указанията за монтаж и експлоатация;

- При механични повреди следствие на транспортиране или неправилна експлоатация;

- При направен опит за отстраняване на дефект от страна на неупълномощен сервиз или физически лица;

- При използване на непрофесионални (битoви) машини за професионални цели;

- При повреди вследствие на външни фактори като: неблагоприятни атмосферни условия, електрическо пренатоварване, наводнения и други;

- При повреди възникнали в следствие на лоша или повредена електро инсталация;

- При повреди, възникнали поради използване на нечиста вода или вода, подавана с недостатъчни налягане и дебит;

- При повреди, възникнали вследствие на използване в машините на киселинни или силно агресивни препарати;

- Не се считат за гаранционни повреди възникнали поради замръзване на отделни възли и части на машината;

- Не се считат за гаранционни повреди възникнали поради употребата на неоригинални аксесоари и консумативи;

Рекламациите за гаранционна повреда на закупена от БУРГАС КОНСУЛТ ООД машина се приемат в най-близкия оторизиран сервиз. При гаранционна повреда е необходимо клиентът да транспортира машината до оторизирания сервиз на БУРГАС КОНСУЛТ ООД или в магазинната мрежа на същия. Отстраняване на повреди на място, при клиента, са предмет на предварителна договорка и се извършват в рамките на работното време на сервиза за извършване на ремонт и поправка.